Webshop

Wij zijn in 2004 begonnen met alleen de Quantum Pendant van Fusion Excel. Omdat er vraag was naar meer varianten zijn we gaan kijken andere producten. Helaas is niet alles wat we tegenkomen goed of gelijkwaardig maar als we iets gevonden hebben waar wij achter kunnen staan zetten we dit in de shop.

Ook willen we in de toekomst meerdere Boeddha producten gaan aanbieden.

Boeddha producten hebben NIETS te maken met de Quantum Pendant producten maar dit is gewoon iets wat wij zelf erg leuk vinden. In deze drukke tijden staat Boeddha voor rust.

Heeft u een leuk product wat wij hier kunnen aanbieden, neem dan contact op met ons via: de mail of de contact-pagina

Do you have a good product that we can offer here, please contact us by: email or the contact page

  • Overige sieraden

    Overige sieraden (28)

    Diverse Boeddha producten, en meer. Gewoon omdat we dit leuk vinden.
  • Fusion Excel

    Fusion Excel (2)

    De producten van Fusion Excel verkopen wij al een geruime tijd en hebben veel goede reacties van tevreden klanten mogen ontvangen. Een aantal van deze reacties mochten we ook plaatsen op de website. Alle producten van Fusion Excel hebben een gemeten waarde van over de 5000 negatieve ionen. Disclaimer: Fusion Excel Quantum producten zijn niet medische hulpmiddelen en zijn niet bedoeld voor gebruik in de diagnose van de ziekte, ziekte of andere medische aandoeningen, of bij de genezing, mitigatie, behandeling of preventie van ziekten. De informatie op deze website is voor algemene kennis waardering doeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging voor overleg met uw arts. arts of andere zorgverlener